perjantai 7. kesäkuuta 2013

Muutama ajatus

Kesäkuun treenit Repokankaan koulun pihalla tiistaisin klo 18-19.

Ensi tiistaina 11.6.2013 tehdään jotain uutta ja vähän vanhaakin. Mä teen nyt teille "oikean", etenevän ohjelman. Viimeksi vähän jo muutaman kanssa aloiteltiin ja nyt pistetään treeneille myös tavoite. Tähän saakka ollaan tehty aikasarjoja sen mukaan mikä milloinkin on miellyttänyt, nyt muutetaan taktiikkaa ja jokainen treenikerta on jatkoa edelliselle. Lisäksi treeneihin lisätään vähän muutakin kuin pelkää GS*-treeniä.

Joku kyseli facebookin puolella millaista kuulaa suosittelen pienelle ihmiselle. Kaikille suosittelen vähintään 8 kilon kuulaa koosta riippumatta. Sen sijaan terveydellisin perustein voi toki aloittaa kevyemmilläkin, mutta siinäkin tapauksessa suosittelen 6 kg kuulaa. Siitä pienemmillä ei tee oikeasti mitään. Muutama vaatimus kahvakuulaurheilun näkökulmasta kuulille kuitenkin on:

1. Kuula on aina kuula. Ei litteä tiiliskivi!
2. Kuulan kahva on metallia. Kuula itsessään voi olla päällystetty vinyylillä, mutta kahva on aina metallia. Muovinen kuula ei aiheuta muuta kuin auenneita kämmeniä.

 Uudet tulijat: ilmoittautukaa viimeistään maanantaina facebookin KuulaVarkaus-ryhmässä tai kuulavarkaus@live.fi spostiin, jotta osaan suunnitella ohjelman kaikille sopivaksi

Ja seuraavan pallon kanssa ei ole asiaa treeneihin. En käsitä mitä tuon liikuttamisella kuvitellaan saavutettavan.*Girevoy Sport = kahvakuulaurheiluEi kommentteja:

Lähetä kommentti